Atleții s-au întrecut la Zilele Culturale ale Bârladului

Desfășurată pe 13 mai, prima ediție a „Cupei Zilelor Culturale ale Bârladului la cros”, organizată de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza”, a fost un succes. Câteva sute de persoane din oraș și împrejurimi s-au aliniat la start pentru a lua parte la o nouă cursă pe aleile Grădinii Publice.

Concursul s-a desfășurat pe următoarele categorii: preșcolari, clasele I-II, clasele III-IV, clasele V-VI, clasele VII-VIII, clasele IX-XII, liceenii de la Pedagogic, 19-30 de ani, 31-40 de ani, 41-50 de ani, 51-60 de ani, 61-70 de ani, 71-80 de ani, peste 80 de ani. Toți participanții au vrut să arate că se descurcă, mai ales că organizatorii au pus la dispoziție premii pentru cei mai buni (bani, diplome și medalii). S-au putut înscrie atleți amatori din Bârlad și din mediul rural, atât bărbați, cât și femei.

La buna desfășurare a competiției au vegheat profesorii Lucian Bolgar și Vlad Sîrbu, de la Clubul Sportiv Școlar Bârlad, și profesorii Valerian Panțîru și Răzvan Bistriceanu, de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”. În continuare, prezentăm ocupanții primului loc de la fiecare categorie.

Preșcolari – Ștefan Bâclea (Școala Măscurei, comuna Pogana) și Samira Natalia Maftei (Școala „George Tutoveanu” Bârlad)

Clasele I-II – Bogdan Topor (Școala „Theodor Rosetti” Solești) și Denisa Grigoruță (Școala „Theodor Rosetti” Solești)

Clasele III-IV – Andrei Grigoruță (Școala „Theodor Rosetti” Solești) și Miruna Neagu (Școala „Manolache Costache Epureanu” Bârlad)

Clasele V-VI – Alexandru Goga (Școala „Manolache Costache Epureanu” Bârlad) și Francesca Miron (Școala „Ion Murgeanu” Zorleni)

Clasele VII-VIII – Denis Iulian Totoi (Școala Sălceni, comuna Pochidia) și Larisa Paraschiva Talpiș (Școala „Horia Stamatin” Bogdănești)

Clasele IX-X – Daniel Posțanu (Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad) și Lucia Mălina Grigori (Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad)

Clasele XI-XII – Răzvan Ene (Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad) și Diana Andra Vișan (Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad)

Liceul Pedagogic – clasa specială – Raul Vrabie și Aura Blioju

19-30 de ani – Laurențiu Popa (Bârlad) și Ana Maria Grigoraș (Zorleni)

31-40 de ani – Georgică Dănuț Răuțu (Bârlad)

41-50 de ani – Ioan Tarciniu (Tutova) și Elena Prisecaru (Bârlad)

51-60 de ani – Marius Bogdan Hanganu (Bârlad) și Silvia Budeanu (Ciocani)

61-70 de ani – Neculai Balan (Bârlad) și Maria Giușcă (Bârlad)

71-80 de ani – Viorel Creangă (Bârlad)

Peste 80 de ani – Neculai Ghețău (Bârlad).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 8 =