Bronz la May Cup Moldova

Grupa 2007 de la LPS Vaslui a obținut medaliile de bronz la ediția 2018 a May Cup Moldova, de la Chișinău.

May Cup Moldova 2018 a continuat cu turneele la grupele 2006 și 2007, iar Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a avut reprezentare la ambele grupe. Cea mai bună performanță a fost înregistrată la 2007, unde formația vasluiană a obținut medaliile de bronz, după ce a câștigat finala mică, scor 1-0, cu AS TORO Chișinău.

Până în finala mică, LPS Vaslui a trecut de Sparta Chișinău, scor 3-0, a remizat cu Cernomoreț Odessa, scor 1-1, și a pierdut cu Sheriff Tiraspol, scor 0-2. În semifinale, vasluienii au pierdut la lovituri de departajare, scor 1-3, în fața Zimbrului Chișinău, după ce la finalul timpului regulamentar tabela arăta 0-0.

La 2006, liceul vasluian a pierdut finala mică, scor 0-3, cu Juniorul București, terminând competiția pe locul 4. În faza grupelor, Vasluiul a învins Zimbru Chișinău, scor 1-0, Real Succes, scor 5-1, și Buiucani, scor 1-0. Din păcat, în semifinale, LPS a pierdut disputa cu Athletic Odessa, la penalty-uri, scor 1-3, după ce în teren s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

”Suntem foarte mulțumiți de evoluția celor două grupe la această competiție, unde copiii noștri au întâlnit echipe destul de puternice. Felicitări copiilor și mult succes pe viitor!”, a declarat Ionuț Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

May Cup Moldova este una dintre cele mai importante competiții internaționale din Estul Europei, adunând formații din Moldova, Ucraina și România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 19 =