Începe turneul semifinal

De vineri și până duminică, sala de sport a Colegiului Național ”Cuza Vodă” din Huși va găzdui turneul semifinal al Campionatului Național de minihandbal juniori V. Vor participa LPS Suceava, LPS Piatra Neamț, LPS Vaslui, Handbal Kids Joy Vaslui, Axiopolis Cernavodă, Dobrogea Sud Constanța, Handbal Happy Kids Medgidia și CSS Medgidia.

Echipa pregătită de profesorul Liviu Gugleș s-a calificat după ce a terminat pe locul 3 la turneul zonal, disputat tot la Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși.

”Suntem onorați să organizăm această fază a competiției la Huși, unde am avut parte de condiții excelente de cazare și desfășurare a turneului și la etapa zonală. Mulțumim domnului primar Ioan Ciupilan, care ne-a sprijinit și ne susține și la etapa semifinală. Merită evidențiat și profesorul Costel Săcăleanu, care s-a implicat în organizare. Avem și susținerea Grupului Safir, astfel încât să asigurăm tot ceea ce este necesar pentru o bună desfășurare a întrecerii”, a declarat profesorul Liviu Gugleș.

Turneul final va avea loc la Turda, în perioada 30 mai – 3 iunie, iar din grupa semifinală de la Huși se vor califica primele patru echipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − seven =