Prezență vasluiană la Festivalul ”George Grigoriu”

Denisa Trofin

Denisa Tiron a trecut de preselecție și va participa la Festivalul-concurs de muzică ușoară ”George Grigoriu”, care va avea loc în perioada 18-20 mai, la Brăila.

Ca în fiecare an, în organizarea Consiliului Județean Brăila, Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație Brăila), Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România și Societății Române de Radiodifuziune, se desfășoară, în perioada 18-20 mai, Festivalul Internațional de Muzică Ușoară ”George Grigoriu” – ediția a XIV-a.

În lupta pentru trofeu, în valoare de 5.000 de euro, se află și vasluianca Denisa Tiron, care a trecut de preselecția de la București. Ea va reprezenta România și Școala de muzică ”Soul Music Art” și va concura alături de soliști din Ucraina, Italia, Bulgaria, Chile, Moldova și Spania. Juriul de la preselecție a fost unul de excepție, format din Marius Țeicu, Andreea Andrei și Titus Andrei.

Denisa Tiron este pregătită de profesorul Dragoș Gheorghiu. Vasluianca va interpreta două piese de muzică ușoară din repertoriul românesc consacrat, dintre care una din creația compozitorului George Grigoriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − eleven =