Simfonie de culori în Centrul Civic: Vaslui – orașul florilor!

Centrul Vasluiului va prinde culoare odată cu cea de-a treia ediție a Serbării Florilor, care va încânta un oraș întreg în perioada 19-21 mai. Evenimentul va aduna zeci de producători din județ și din țară.

Nebunie de culori în Centrul Civic al Vasluiului, în momentul în care cea de-a treia ediție a Serbării Florilor își va deschide porțile, vineri după-amiază. Evenimentul va atrage ca un magnet mii de vasluieni dornici să vadă aranjamentele pregătite de floriști și numai cine nu vrea nu va găsi o plantă decorativă pe gustul său.

“Primăria Vaslui a reușit să convingă expozanții de calitatea acestui eveniment și de importanța participării, punând temelia unei frumoase tradiții în orașul nostru. Așteptăm toți vasluienii iubitori de frumos, de culoare și parfum în Centrul Civic. Să ne bucurăm împreună de cele trei zile în care vom aduce natura și culoarea în sufletele tuturor vasluienilor”, ne-a spus Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

”Le mulțumesc anticipat celor care vor veni să expună aici ceea ce e mai frumos, o floare, un arbust… Vom avea parte de o adevărată oază de liniște sufletească, un loc de care te desparți cu greu”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

La evenimentul organizat de Primăria Vaslui și-au anunțat participarea producători din Pitești, Iași, Ploiești, Galați, București, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Huși, Bârlad și comune din județul nostru. Preponderent, expozanții sunt societăți comerciale, întreprinderi individuale și asociații familiale.

Cei interesați vor putea admira la târg flori, aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, semințe, bulbi de flori și chiar sisteme de udare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =