Sumo la Vaslui!

Sâmbătă, de la ora 11, la Sala Sporturilor, vasluienii sunt așteptați la primul concurs de sumo din județ. Duminică, de la ora 10, va avea loc Cupa Tornado la kick-light începători și K1 avansați.

Vasluiul va organiza, în premieră, un concurs de sumo. În plus, organizatorii oferă și două probe de MMA și grappling. Toate întrecerile se vor desfășura sub titulatura de Cupa Moldovei.

”Anul acesta va fi prima ediție organizată în Vaslui. Sumo este un sport care abia își face debutul în România. Au mai fost câteva cupe organizate la București, iar acum încercăm să ne extindem. Am ales Vasluiul pentru că, în aceeași zi cu concursul de sumo, se va organiza și o cupă de grappling și MMA, sub egida Federației Române de Kempo, și ne este mai ușor să le unim”, au anunțat organizatorii.

Duminică, de la ora 10, tot la Sala Sporturilor, va avea loc Cupa Tornado la stilurile de luptă kick-light începători și K1 avansați.

”Avem anunțați peste 150 de participanți, majoritatea copii. Ne bucurăm de sprijinul Primăriei Vaslui și îi mulțumim pe această cale. Sperăm într-un spectacol de calitate. Intrarea la eveniment este liberă”, a spus Petronel Huzum, organizatorul competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 15 =