Sărbătoarea dansului la ”Ritmurile Tinereții”

Cea de-a 25-a ediție a Festivalului de gimnastică și dans ”Ritmurile Tinereții” s-a bucurat de o sală arhiplină. Spectatorii au asistat la un adevărat maraton al dansului, participanții reușind să impresioneze prin evoluție și frumusețea costumelor.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a desfășurat cea de-a 25-a ediție a Festivalului de gimnastică și dans “Ritmurile Tinereții”, organizat de Casa de Cultură “Constantin Tănase” și Primăria Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. Sute de copii au concurat pe durata a două zile, pe scenă urcând peste 100 de formații de la 50 de grădinițe și școli.

”Suntem bucuroși că putem duce mai departe tradiția acestui concurs și că elevii și profesorii sunt în receptivi. Ne bucură și faptul că avem înscrise în concurs multe formații din mediul rural, semn că manifestarea noastră le oferă acestor copii un spațiu de desfășurare și afirmare accesibil. Este evident că juriul, format din profesioniști, va avea o sarcină grea”, a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură “Constantin Tănase” Vaslui.

Micuții au etalat costume viu colorate pentru a-i încânta pe membrii juriului atât prin ținută, cât și prin dans. Au prezentat tot felul de stiluri, de la dans popular, clasic, dans modern, aerobic, țigănesc, oriental, latino, până la rock & roll și hip-hop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =