Juniorii U16 dispută finala cu CSS Gura Humorului

După cele șase meciuri jucate în campionatul regulat al Diviziei Naționale de Juniori, echipa U16 din cadrul secției Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad s-a clasat pe locul doi (20 de puncte). Vorbim doar de Moldova, regiune din care au făcut parte echipele CSS Gura Humorului (29 puncte), CTTV Galați (10 puncte) și ACS „Sfântu Gheorghe” Hlipiceni (0 puncte).

În funcție de acest clasament, dar și de rezultatele obținute de cele cinci echipe din Muntenia, respectiv CSS Triumf București (32 puncte), CSM București (25 puncte), CT Dinicu Golescu (24 puncte), CSO Pantelimon (15 puncte) și ASRTM Callatis Mangalia (-3 puncte), s-au stabilit meciurile din Play-out (pentru locurile 5-8) și Play-off (pentru locurile 1-4). Așa se face că, pe 19 mai, CSS Bârlad a jucat semifinala în compania celor de la CSS Triumf București, meci pe care l-a câștigat în deplasare cu scorul de 16-15.

Ca urmare, bârlădenii antrenați de profesorul Ciprian Popa s-au calificat în finala mare, unde vor juca alături de câștigătoarea celeilalte semifinale, respectiv CSS Gura Humorului. Meciul care va decide campioana la categoria U16 se va juca pe 27 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − one =