”Micul Virtuoz”: Pianiștii vasluieni, pe podium

Ovidiu Pracsiu

Pianiștii de la Palatul copiilor Vaslui s-au întors cu cinci locuri I și trei locuri II de la Festivalul-Concurs Internațional ”Micul Virtuoz”.

Micii pianiști de la Palatul Copiilor Vaslui și-au reconfirmat valoarea la cea de-a XI-a ediție a Festivalului-Concurs Internațional de Interpretare la Pian „Micul Virtuoz”, care s-a desfășurat la București.

Cu emoții mai mari sau mai mici, fiecare dintre talentații vasluieni a încercat să demonstreze juriului și celor din sală că este cel mai bun la categoria sa de vârstă și anul de studiu, să emoționeze și să atragă prin prezența scenică. În urma prestației lor, au pus la respect concurenți din țări cu tradiție, reușind să cucerească cinci locuri I și trei locuri II.

„A fost un concurs foarte, foarte greu, dar extraordinar de frumos. Ne bucurăm și suntem mândri de copiii noștri. A fost o prezență bună la un concurs de o asemenea talie. Țin să mulțumesc părinților pentru că au avut încredere în forțele copiilor și în dascăl. Suntem extraordinar de mulțumiți de rezultate!”, a declarat profesorul Constantin Olaru.

La competiție au participat circa 190 de tineri interpreți din România și alte 12 țări. Palatul copiilor Vaslui a fost reprezentat de Ovidiu Pracsiu, Emilian State, Beatrice Alexandru, Roberto Chiriac, Tudor Poiană, Răzvan Cristia, Ștefan Gherghe și Alexandra Cozma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 4 =