Și-a aflat adversarele

HC Vaslui va întâlni la barajul de menținere/promovare în Liga Națională pe ACS Atletico Alexandria, ocupanta locului 3 din seria A a diviziei A, și CSU ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, ocupanta locului 2 din seria B a diviziei A.

HC Vaslui și-a aflat adversarele de la la barajul de menținere/promovare în Liga Națională, care va avea loc la Călărași.

Formația vasluiană va întâlni, pe 1 iunie, CSU ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, ocupanta locului 2 din seria B a diviziei A, iar pe 2 iunie va evolua contra celor de la ACS Atletico Alexandria, ocupanta locului 3 din seria A a diviziei A.

Alexandria a obținut 12 victorii, două remize și patru înfrângeri. Adversara vasluienilor nu a trecut de lidera seriei, CS Știința Municipal Bacău, fiind învinsă, în ambele jocuri, 29-39 în deplasare și 24-28 pe teren propriu.

Echipa din Tg. Jiu a terminat competiția cu 13 victorii și șapte înfrângeri, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, U Cluj.

Cu lidera seriei, CSM Oradea, gorjenii au pierdut în deplasare, scor 32-31, iar pe teren propriu n-au avut nicio șansă, bihorenii impunându-se cu 38-31.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 2 =