Ziua comunei – ediția a XII-a: Sărbătoare la Lipovăț

Fuego, asaltat de copii, fanii săi preferați

Localnicii din Lipovăț au avut parte de un maraton muzical de excepție. Și în acest an, organizatorii i-au întâmpinat cu sărmăluțe și vin pe participanții la Zilele Comunei.

Comuna Lipovăț a fost din nou în sărbătoare. Autoritățile locale au organizat a XII-a ediție a Zilei Comunei, beneficiind de susținerea unor sponsori generoși, astfel că le-au pregătit localnicilor un adevărat maraton festiv.

Primarul Valerian Hriscu, în mijlocul “seniorilor”

Startul a fost dat de un te deum oficiat de preoții din comună, urmat de un program artistic susținut de elevi. În partea a doua, cei prezenți s-au bucurat de recitalul de excepție al lui Fuego, care, la un moment dat, a pus ochii pe un copil cu o geantă în spate. ”Mergi la școală? E liber azi! Ce ai tu aici?”, l-a provocat pe băiețel, care a scos la iveală o trompetă. După ce a cântat o cunoscută melodie, “Cântă cucu-n Bucovina”, micuțul l-a determinat pe solist să-i promită un sprijin financiar pentru a-și dezvolta talentul.

Spectatorii au fost invitați și la o gustare și un pahar cu vin. Au fost pregătite peste 15.000 de sarmale, care au fost împărțite tuturor celor prezenți la manifestări.

Are cuvântul prefectul Eduard-Andrei Popica

”Mulțumim pentru invitație, iar cu acest prilej vreau să-l felicit pe domnul primar pentru ceea ce a realizat în comună. Săptămânal, vine fie la Instituția Prefectului, fie la Consiliul Județean, cu diferite proiecte, ceea ce arată preocupare pentru dezvoltarea comunității. Vă asigur că ușa Prefecturii Vaslui vă este deschisă și vom încerca, în limitele legii, să rezolvăm toate problemele pe care ni le aduceți la cunoștință”, a spus prefectul Eduard-Andrei Popica.

Publicul a fost numai ochi, urechi și aplauze

“Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru prezență, iar sponsorilor acestei manifestări vreau să le mulțumesc în mod special, indiferent de sumele cu care au contribuit. Ies în fața dumneavoastră cu o serie de proiecte deja înfăptuite, dar și cu unele în fază de implementare, pe care sperăm că le vom finaliza cât de curând”, a declarat primarul Valerian Hriscu.

Edilul nu i-a uitat nici în acest an pe cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie, cărora le-a înmânat diplome și premii în bani.

Primarul Valerian Hriscu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 13 =