12 cupluri din Murgeni au sărbătorit Nunta de Aur: O jumătate de secol de iubire!

Eveniment deosebit și încărcat de emoție pentru 12 de cupluri din Murgeni care au sărbătorit 50 de ani de la căsătorie. Primăria orașului le-a dedicat, luni, 21 mai, o ceremonie de suflet. 

Aniversarea a 50 de ani de căsnicie este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui cuplu. Nunta de Aur se constituie într-un prilej ideal pentru a sărbători jumătatea de veac petrecută împreună. Legătura făcută prin inelele de căsătorie se întărește, înțelegerea și iubirea devin mai trainice.

Luni, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, Primăria orașului Murgeni a organizat Nunta de Aur pentru 12 cupluri care merg pe același drum de 50 de ani. Festivitatea s-a desfășurat în sala de ședințe. După slujba religioasă, primarul Ion Buta a oferit fiecărui cuplu o plachetă comemorativă și o medalie.

Primarul Ioan Buta

“Vă spun mulțumesc din inimă pentru exemplul de dragoste, înțelegere și, bineînțeles, curaj, curajul de a fi atâția ani de zile împreună. Sunteți dovada că se poate, și pentru asta eu vă admir. Nu cred că anii oferă unei căsnicii valoare și trăinicie, ci, mai degrabă, prezența lui Dumnezeu în familia fiecăruia dintre dumneavoastră. Dragostea, înțelegerea, curajul și, bineînțeles, reușita vin uneori împreună cu suferința, cu tristețea sau cu obstacolele vieții. Până la urmă, este important să ne uităm în ochii celui de lângă noi, în ochii celui drag și să-i spunem că va fi bine, va trece și asta. Sunteți un exemplu de admirat pentru că, de atâția ani împreună, ne dovediți că se poate. Vă doresc din suflet la mulți ani, mulți ani împreună de-acum înainte! Să fie ani sănătoși, să treceți peste neajunsurile pe care le veți întâlni, să vă bucurați împreună de toți cei dragi dumneavoastră! Vă mulțumim pentru că, datorită dumneavoastră, învățăm că iubirea este cea care aduce fericirea și tot iubirea este cea care depășește obstacolele întâmpinate de-a lungul vieții! Vă mulțumesc!”, a declarat primarul orașului Murgeni.

Pe parcursul zilei, nu au lipsit urările, glumele, mulțumirile, dar nici petrecerea, care a avut loc la căminul cultural din localitate, după masa festivă, și a fost asigurată de artiști locali și de binecunoscuta interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 17 =