Regal de minihandbal la Huși

CSU Suceava, CS Kids Joy Vaslui, LPS Vaslui și CS Happy Kids Medgidia s-au calificat la etapa finală a Campionatului Național de Minihandbal, care va avea loc în intervalul 30 mai – 3 iunie, la Turda.

În perioada 18-20 mai, municipiul Huși a fost gazda etapei semifinale a Campionatului Național de Minihandbal băieți, care a adunat la start opt echipe din patru județe: Vaslui, Suceava, Neamț și Constanța. Este vorba despre CS Axiopolis Cernavodă, LPS Piatra Neamț, CS Happy Kids Medgidia, CS Kids Joy Vaslui, CSU Suceava, HC Dobrogea Sud, LPS Vaslui și CSS Medgidia. Meciurile s-au disputat atât la sala de sport a Colegiului Național “Cuza Vodă” cât și la Sala de Sport a municipiului Huși. Premierea a avut loc duminică.

Clasamentul competiției este următorul: locul 1 – CSU Suceava, 2 – CS Kids Joy Vaslui, 3 – LPS Vaslui, 4 – CS Happy Kids Medgidia, 5 – HC Dobrogea Sud, 6 – LPS Piatra Neamț, 7 – CS Axiopolis Cernavodă, 8 – CSS Medgidia.

“Primele patru echipe s-au calificat la etapa națională a campionatului, care se va desfășura în perioada 30 mai – 3 iunie, la Turda”, ne-a declarat profesorul Costel Săcăleanu, director adjunct al Colegiului Național “Cuza Vodă”.

Prezent la Huși, președintele Asociației Județene de Handbal Vaslui, Liviu Gugleș, s-a declarat încântat de calitatea meciurilor, de jucători, precum și de condițiile de la Huși: “Probabil că, în viitor, colegii mei mai tineri de la Huși vor face și echipe de performanță. Oameni pricepuți sunt, așa că nu rămâne decât să se pună în practică un astfel de obiectiv. Am avut deosebita plăcere să ne sprijine în desfășurarea acestui eveniment Primăria Huși, domnul primar Ioan Ciupilan, Colegiul Național «Cuza Vodă», prin doamna director Manuela Iacob și domnul director adjunct Costel Săcăleanu, firma «Safir», Direcția pentru Sport a Județului, precum și mai multe persoane fizice care iubesc handbalul. Este loc de performanță în municipiul Huși și așteptăm ca acest lucru să prindă contur”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − three =