AJOFM Vaslui, la reuniunea INTESPO

Zilele trecute, reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui au participat, la Iași, la întâlnirea partenerilor proiectului INTESPO – Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare. Alături de delegația Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), condusă de președintele Cristiana Barbu, s-au aflat reprezentanți la nivel de conducere ai agențiilor pentru plăți și inspecție socială, inspectoratelor școlare, agențiilor pentru ocuparea forței de muncă din regiunea de nord-est (județele Vaslui, Suceava, Iași, Neamț, Bacău și Botoșani), experții de ocupare din echipele locale de intervenție și reprezentantul regional.

AJOFM Vaslui a fost reprezentată de directorul executiv adjunct, Silviu Cătălin Calancia, și de un expert din echipa de implementare a proiectului.

“Acțiunea se înscrie în demersurile ANOFM în scopul eficientizării implementării proiectului, în contextul în care grupul țintă, tineri cu vârsta între 16-25 de ani, care nu au loc de muncă, nu urmează o formă de învățământ și nu participă la activități de formare profesională, reprezintă una dintre prioritățile politicii de ocupare la nivel național”, ne-a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Proiectul este implementat de ANOFM, în parteneriat cu Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + six =