Locul 2 la May Cup Moldova

Grupa 2003 de la LPS Vaslui a încheiat a doua turneul internațional de fotbal May Cup Moldova, la egalitate de puncte cu Sherif Tiraspol, câștigătoarea competiției.

Un gol a decis câștigătoarea ediției 2018 a May Cup Moldova, de la Chișinău. Fotbaliștii pregătiți de profesorul Ionuț Chiochiu au avut ghinion în acest an, pierzând la golaveraj marele trofeu. Liceul cu Program Sportiv (LPS) a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Sheriff Tiraspol, câștigătoarea competiției, care a avut un singur gol în plus la golaveraj peste vasluieni.

LPS Vaslui a obținut victorii cu Edu Sporting Iași (4-0), Voluntarii Chișinău (6-0), Real Succes Chișinău (3-0) și Dacia Buiucani (3-2), iar meciurile cu Zimbru Chișinău (1-1) și Sheriff Tiraspol (2-2) s-au încheiat la egalitate.

”Un turneu bun, în care am reușit să ne pregătim pentru ceea ce va urma și totodată am văzut ce puncte slabe avem. Ne vom întări lotul cu patru jucători care au fost admiși la probele sportive organizate de unitatea noastră”, a spus Ionuț Chiochiu.

LPS Vaslui urmează să ajungă la turneul semifinal al Campionatului Național de fotbal U15, după ce a câștigat faza județeană, urmând să reprezinte Vasluiul la etapa zonală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 11 =