Finanțiștii dau lămuriri contribuabililor

Miercuri, 30 mai, de la ora 11, este programată o întâlnire a reprezentanților Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui cu mai mulți contribuabili pentru a oferi clarificări și îndrumări referitoare la aplicarea legislației în domeniul fiscal. Întrunirea se va desfășura în sala de ședințe din incinta instituției, etajul II.

Se vor discuta aspecte legate de noul mecanism fiscal privind impozitul pe venit, CAS și CASS, mecanismul de înregistrare în SPV a persoanelor fizice și juridice, modificările aduse impozitului pe profit și impozitului pe veniturile microîntreprinderilor de OUG nr. 25/2018, noutăți legislative și calendarul obligațiilor de declarare și plată aferente lunii mai.

“Contribuabilii interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile la adresa static.anaf.ro sau prin intermediul call-center-ului, apelând numărul de telefon 031/403.91.60. Pentru participarea la întâlnire, contribuabilii se pot programa prin intermediul formularului de contact de pe site-ul ANAF, care poate fi accesat la următorul link: www.anaf.ro/asistpublic/. Le recomandăm contribuabililor care doresc să adreseze întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare”, a declarat Nelu Sava, șeful AJFP Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 9 =