Comuna Bălteni, în sărbătoare

La Bălteni s-a desfășurat cea de-a X-a ediție a sărbătorii localității – “Ziua comunei Bălteni”.

De Ziua comunei, oamenii din satele componente și fiii satului au fost invitați la o suită de activități organizate de Primăria Bălteni, în frunte cu primarul Relu Brașoveanu, care a făcut și o scurtă trecere în revistă a proiectelor de infrastructură ce vor fi realizate în localitate. Localnicii s-au bucurat din plin de toate manifestările oferite.

Primarul a pregătit și diplome pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, evidențiindu-le ca modele de fidelitate pentru cei mai tineri.

Ziua comunei Bălteni a cuprins un spectacol susținut de o serie de artiști locali sau invitați, atracția serii fiind solistul basarabean Ion Paladi, capul de afiș al sărbătorii. Nu au lipsit surprizele oferite de organizatori, tombola cu premii fiind una dintre acestea.

“Am oferit oamenilor câteva momente de bucurie, păstrând tradiția. Organizăm an de an Ziua comunei, o sărbătoare pe care o oferim cu drag pentru ca toți cei de aici să mai uite puțin din grijile cotidiene. Ne dorim să fie și un moment de bilanț a ceea ce noi facem în această comună, a investițiilor pe care le-am realizat, dar și a celor pe care nu am reușit să le finalizăm. Este un prilej de a ne întâlni cu oamenii din comună pentru a le mulțumi pentru susținere. Am vrut să petrecem și să ne bucurăm împreună, așa cum facem de fiecare dată”, a declarat primarul Relu Brașoveanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 14 =