Merg la turneul final

Handbalistele junioare IV de la LPS Vaslui s-au calificat la turneul final, după ce au terminat pe locul 4 la turneul semifinal.

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui va avea reprezentare la turneul final al Campionatului Național de handbal feminin pentru junioare IV. Fetele pregătite de profesorul Gabriel Chirilă s-au clasat pe locul 4 la turneul final, calificabil în ultima fază a competiției.

Vasluiencele au început cu stângul, pierzând în primul joc, scor 21-31, cu United Galați, însă au reușit să treacă de Art Galați, scor 19-18, și de HC Buhuși, scor 22-16, obținând locul 2 în grupă și prezența în finala mică, unde au fost învinse de o altă reprezentantă a Galațiului, CSȘ, scor 18-25.

”Felicit fetele pentru performanță. Înaintea acestui turneu, eram cotați cu șanse minime, mai ales că am venit de la zonă de pe locul 4. Cu toate acestea, echipa noastră s-a întrecut pe sine și a reușit să se califice la turneul final. Sper ca fetele să mai scape din emoții, iar la turneul final să fim în prima jumătate a clasamentului”, a spus profesorul Gabriel Chirilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − eight =