Sub semnul unicității!

HC Vaslui va susține un singur meci la barajul de menținere în prima ligă, UCB Târgu Jiu anunțându-și retragerea din turneu.

UCB Târgu Jiu a anunțat că nu se va prezenta la barajul de la Călărași, unde ar fi trebuit să întâlnească, în primul meci, HC Vaslui. Oficialii clubului gorjean au menționat că nu au fondurile necesare pentru a se lupta pentru un loc în Liga Zimbrilor.

“În momentul de față, suma pe care ne-o alocă ministerul este legată strict de Divizia A. Anul acesta am primit o finanțare de 400.000 de lei. Dacă am participa la Liga Națională, probabil, finanțarea s-ar dubla, dar această sumă nu ne este suficientă pentru a participa la un nivel competitiv. Nu putem să dezamăgim publicul și acasă și în deplasări. Cele mai mari costuri sunt legate de salariile jucătorilor. Nu știu dacă sportul mai este, în momentul de față, o prioritate pentru cei care conduc destinele județului și pentru celelalte persoane care aduc plus-valoare comunității gorjene. Vom putea continua în liga a doua, asta nu se pune în discuție”, a declarat Monica Bîcă, conducătorul UCB Târgu Jiu.

HC Vaslui avea programat jocul cu echipa gorjeană pe 1 iunie, de la ora 18, astfel că va juca abia a doua zi, cu Atletico Alexandria, tot de la ora 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 11 =