“Memorialul Sandrino Gherine”, o evaluare pentru Hușana Huși

“Hușana s-a comportat extraordinar. Ne bucurăm că munca noastră dă roade în continuare. Pentru noi contează creșterea pe care a afișat-o lotul, comparativ cu anul trecut. Suntem în continuare deschiși la noi legitimări și anunțăm, pe această cale, că așteptăm alături de noi copii cărora le place fotbalul și doresc să-l practice în mod organizat”, a declarat antrenorul Cătălin Nicolau.

În perioada 26-28 mai, Hușana Huși a participat la turneul de fotbal “Memorialul Sandrino Gherine” de la Câmpulung Moldovenesc.

“La categoria de vârstă 2007-2008, s-au înscris 12 echipe, împărțite în trei grupe a câte patru formații. Fiind repartizată în Grupa A, Hușana a dat piept cu LPS Iași, Sporting Galați și Rarăul Câmpulung Moldovenensc, înregistrând o victorie cu Sporting Galați 4-1 (0-0), o înfrângere cu Rarăul 1-3 (1-1) și un egal cu LPS Iași 1-1 (1-1). Acest meci contra LPS Iași, care a și câștigat grupa, a fost cel care ne-a trimis pe locul al doilea, după ce am condus cu 1-0 și am ratat alte ocazii rarisime, lovind de trei ori bara. Pe 27 mai, în ultima partidă, disputată pentru locurile 5-8, am pierdut cu 1-2 în fața Unirii Negrești, care a utilizat jucători cu vârstă mai mare. Pentru acest turneu am deplasat un lot de 13 jucători”, au declarat reprezentanții Hușana Huși.

Antrenorul Cătălin Nicolau a menționat că a fost un turneu de evaluare pentru echipa Hușului: “Hușana s-a comportat extraordinar. Avem copii talentați, pe care ne vom putea baza în viitor. Ne bucurăm că munca noastră dă roade în continuare. Pentru noi contează creșterea pe care a afișat-o lotul, comparativ cu anul trecut. Dorim să evoluăm, având etape de formare foarte bine gândite și cu concluzii definitorii și corecte. În toamnă, sperăm să putem participa la un alt turneu destinat juniorilor. De asemenea, suntem în continuare deschiși la noi legitimări și anunțăm, pe această cale, că așteptăm alături de noi copii cărora le place fotbalul și doresc să-l practice în mod organizat. Mulțumim conducerii clubului, sponsorilor, fără de care participarea la acest turneu nu ar fi fost posibilă. De asemenea, mulțumim părinților pentru încrederea acordată”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 3 =