Pe podium la Cupa Vlădeni Plus

Judoka de la CS “Inter-Sport” Vaslui au obținut trei locuri I și un loc II la Cupa Vlădeni Plus.

CS “Inter-Sport” Vaslui a participat la cea de-a IX-a ediție a Cupei “Vlădeni Plus” la judo, competiție organizată de Direcția Județeană de Sport și Tineret Iași, în colaborare cu Asociația Județeană de Judo Iași și CS Vlădeni. Turneul a adunat peste 100 de sportivi din Suceava, Fălticeni, Gura Humorului, Vaslui, Bacău, Iași, Târgu Frumos, Șipote și Vlădeni.

Competiția a avut caracter internațional prin participarea unor sportivi din R. Moldova (Sângerei) și Franța (Amiens). De la Vaslui au participat șase judoka, care au făcut o impresie foarte bună, obținând patru medalii, dintre care trei de aur și una de argint.

“A fost o întrecere reușită. Îi felicit pe copii pentru medaliile obținute. Sperăm să facem o figură frumoasă și la viitoarele competiții. Țin să le mulțumesc și părinților pentru sprijinul acordat”, a declarat Octavian Ghiurțu, presedintele CS ”Inter-Sport” Vaslui și antrenorul copiilor.

Cosmin Cochileț a obținut medalia de aur la categoria U18, 60 de kg, ca de altfel și Marina Casangiu (U18, 52 de kg) și Cătălin Buraga (U14, 42 de kg). Medalia de argint a fost cucerită de Alexandru Casangiu (42 de kg).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =