Fără noroc la Suceava

Puștii de 15 ani de la LPS Vaslui au ratat calificarea la turneul semifinal, după ce s-au clasat pe locul 2 în grupa zonală de la Suceava.

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-a oprit în faza zonală a Campionatului Național de fotbal Under 15. Fotbaliștii pregătiți de profesorul Ionuț Chiochiu au terminat grupa de la Suceava pe locul secund, după ce au pierdut meciul cu echipa gazdă, Juniorul, scor 1-3.

Vasluienii au deschis scorul, însă au fost egalați la singura fază a gazdelor din prima repriză. LPS a avut două ocazii de a reveni la conducere, dar în repriza a doua, pe fondul dominării Vasluiului, Suceava a punctat de două ori pe contraatac. Astfel, Juniorul Suceava a jucat finala zonală, cu CSMS Iași.

În celelalte două jocuri, LPS Vaslui a trecut de LPS Botoșani, scor 4-1, și a remizat cu LPS Piatra Neamț, scor 2-2.

”Felicit copiii pentru atitudine și consider că, dacă am fi avut și un pic de noroc, soarta calificării ar fi putut fi alta. Urmează turneul din Portugalia, unde lotul va fi completat cu Andrei Chiper și Marian Simionică, care au ieșit în evidență la probele de aptitudini sportive din cadrul admiterii în unitatea noastră. Până la data plecării spre Estoril, vom avea timp să remediem problemele și sperăm să reprezentăm cât mai bine orașul și țara la acest turneu”, a spus Ionuț Chiochiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + twenty =