Micuțele baschetbaliste din Bârlad, victorioase la Piatra Neamț

Echipa de fete din cadrul Asociației Baschet Club (ABC) „Sonicks Junior” Bârlad s-a clasat pe locul II la o competiție adresată categoriei de vârstă U12. Performanța a fost înregistrată la Piatra Neamț, în cadrul Cupei de vară „Baschet Petras”, organizată de Asociația Club Sportiv „Petras” Neamț.

Potrivit profesorului Vlad Sîrbu, antrenorul micuțelor baschetbaliste din Bârlad, la competiție au luat parte patru echipe, respectiv ACS „Petras” Neamț, ACS „Iris” Iași, „Sonicks Junior” Bârlad și „Prometeu-Prim” Chișinău: „S-a jucat fiecare cu fiecare, iar din trei meciuri disputate noi am câștigat două, cu echipele din Iași și Chișinău. Pe cel cu baschetbalistele din Piatra Neamț l-am pierdut la o diferență de trei coșuri. În final, ne-am clasat pe locul al doilea”.

După competiție, a fost organizat un concurs de aruncări la care fiecare echipă și-a înscris o sportivă. Din echipa bârlădeană a participat Irina Muntenașu. Din nouă aruncări, ea a nimerit coșul de șapte ori și a câștigat “Coșul de Aur”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =