Hușana, în semifinalele Ligii 4 Vaslui

Următorul meci din play-off-ul Ligii 4 Vaslui se va juca la finalul acestei săptămâni când Hușana va întâlni, pe  stadionul hușean, echipa Flacăra Muntenii de Sus.

Duminică, 3 iunie, pe Stadionul Municipal din Huși, Hușana a întâlnit Atletic Club Bârlad, în play-off-ul Ligii 4 Vaslui.

“Hușana întrece orice așteptări și pășește în semifinalele Ligii 4 Vaslui, în urma unui meci plin de emoție, depășind în prelungiri Atletic Club Bârlad cu scorul de 3-1. La pauză am intrat cu avantaj, 1-0, prin golul marcat de Cătălin Tofan în minuntul 38. Repriza a doua a fost echilibrată, am ratat situații propice, iar minutul 90 a venit pentru noi ca o ghilotină: 1-1. Prelungiri! Gânduri, frământări… Oare vom reuși? Da! Copiii noștri au rezistat și au marcat! Mai întâi, Cosmin Hagiu în minutul 112, apoi Alex Liciu în minutul 119. Suntem în semifinale! Gândurile noastre merg acum mai departe, la următorul meci! Vom întâlni Flacăra Muntenii de Sus, tot la Huși, tot pe Municipal, weekend-ul viitor”, au declarat reprezentanții Hușana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − two =