Oamenii buni fac minuni!

În urma apelului umanitar făcut de voluntarii “Solidar” Vaslui, mai mulți oameni cu suflet mare au ajutat două familii necăjite din județ.

Acum câteva zile, voluntarii Asociației “Solidar” Vaslui, coordonați de președintele Ionel Popa, au vizitat familia lui Marian Pletosu, din satul Florești, comuna Poienești. Acolo, doi părinți cresc cinci copii între trei și 16 ani.

“Doamna Pletosu și-a exprimat un of: își dorea un aragaz și un frigider. În doar câteva zile, dorința i-a fost îndeplinită. Am reușit să-i ducem un aragaz nou-nouț și un frigider mare, folosit, dar bun. Am putut face această bucurie cu ajutorul a două persoane cu suflet mare: un domn care a trimis aragazul printr-un magazin on-line și doamna doctor Ileana Vogel, din Germania, o prietenă mai veche a asociației noastre. Mulțumim din suflet donatorilor! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a declarat Ionel Popa.

Bucurie mare a fost și în familia Ștefaniei Antoce, din Rafaila.

“Am reușit să ducem un televizor, o bicicletă și o trotinetă la Rafaila, spre bucuria celor șase copilași crescuți de Ștefania Antoce. Totodată, am dus medicamentele solicitate pentru copilașul cel mic, bolnav de otită. Mulțumim donatorilor, oameni cu suflet mare, care, la rugămintea noastră, și-au îndreptat atenția spre semeni mai puțin norocoși!”, a mai spus președintele ONG-ului vasluian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =