Patru bârlădeni pentru Men’s Sevens Trophy

Echipa națională de rugby în 7 masculin a intrat de vineri, 1 iunie, într-un stagiu de pregătire centralizată desfășurat în capitală. Cantonamentul se desfășoară până pe 6 iunie și vizează participarea la Campionatul European de Rugby în 7 (Men’s Sevens Trophy), care va avea loc în două etape. Prima va fi găzduită între 8-9 iunie de Zagreb, Croația.

Dintre cei 16 sportivi convocați de oficialii Federației Române de Rugby la București, patru provin din Bârlad: Daniel Vlăduț Zaharia, care în prezent activează la Timișoara Saracens (campioana României pentru al treilea an consecutiv), Alexandru Bucur, legitimat la CSM Știința Baia Mare (vicecampioana României), Alexandru Țiglă, tot la CSM Știința Baia Mare, și Daniel Boicu, component al Centrului Național Olimpic de Pregătire pentru Tineret. Toți și-au început cariera la Clubul Sportiv Școlar Bârlad.

Echipa România 7’s face parte din grupa B, alături de Lituania, Cipru și Ungaria. Grupa A este formată din Belgia, Croația, Israel și Bulgaria, iar grupa C din Luxemburg, Ucraina, Danemarca și Letonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 1 =