Unul din patru

Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui

Peste 160 de vasluieni și-au găsit de lucru în urma participării la Bursa locurilor de muncă.

 Bursa locurilor de muncă din această primăvară și-a desemnat “câștigătorii”, respectiv 167 de vasluieni care și-au găsit de lucru, dintre cei 512 selectați la eveniment.

“La o lună și jumătate de la desfășurarea Bursei generale a locurilor de muncă, organizată pe 20 aprilie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui a evaluat rezultatele. Dintre cele 512 persoane selectate pentru interviu, au fost angajate 167. Cele mai multe posturi au fost ocupate de șomerii din Huși (93), urmați de cei din Vaslui (54) și de cei din Bârlad (20). Printre meseriile în care au fost încadrați se numără: agent asigurări, tehnician mentenanță, agent vânzări, lucrător gestionar, operator mașini unelte, conducător auto, țesătoare, zidar, dulgher, fierar-betonist, confecționer, muncitor necalificat”, ne-a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Reamintim că la acțiune au participat 38 de agenți economici, care au oferit 479 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 16 s-au adresat persoanelor cu studii superioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =