Elevii olimpici, premiați de PS Ignatie

Au primit bani și cărți cei cu rezultate excepționale la faza națională a Olimpiadei de Religie și la Concursul interdisciplinar “Credință și Cultură”. PS Ignatie a oferit un premiu special elevului Alin Constantin Sava, clasa a IX-a, Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui, care s-a calificat la patru olimpiade naționale!

Sâmbătă, 2 iunie, Prea Sfințitul (PS) Ignatie, episcopul Hușilor, a oficiat Sfânta Liturghie, apoi a premiat elevii cu rezultate deosebite la Olimpiada de Religie și la Concursul interdisciplinar “Credință și Cultură”. Evenimentul a avut loc la mănăstirea “Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Ivănești. Aproape 80 de copii, însoțiți de profesorii îndrumători și de părinți, au participat la festivitatea de premiere.

“Părintele episcop Ignatie i-a felicitat pe elevi și profesori pentru perseverența lor și pentru străduința de a multiplica binele și frumosul. De asemenea, a oferit în dar un exemplar al Sfintei Scripturi doamnei profesoare Gabriela Plăcintă, inspector școlar general. Preasfințitul părinte Ignatie a oferit un premiu special, în bani, elevului Sava Alin-Constantin, clasa a IX-a, de la Liceul «Mihail Kogălniceanu» Vaslui, care s-a calificat la patru olimpiade naționale (informatică, matematică, chimie, fizică)”, se arată într-un comunicat de presă al Episcopiei Hușilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 11 =