Trei bârlădeni, titulari în partida România A – England Counties

Gabriel Rupanu, Ionuț Balaban, Ștefan Cucoș

Ieri, începând cu ora 19, Stadionul Național „Arcul de Triumf” București a găzduit primul dintre cele două meciuri de pregătire disputate de România A, selecționata secundă de rugby a țării noastre, în compania echipei britanice England Counties. Printre cei 15 titulari desemnați de staff-ul naționalei, s-au numărat și trei dintre cei șase bârlădeni aflați în cantonamentul de pregătire centralizată de la Complexul Sportiv Navasart Snagov, județul Ilfov.

Este vorba despre jucători legitimați la echipe din SuperLigă și Divizia Națională de Seniori, dar care și-au început cariera la Clubul Sportiv Școlar Bârlad: proaspătul campion Gabriel Rupanu (mijlocaș la grămadă, Timișoara Saracens), Ionuț Balaban (centru, Dinamo București) și Ștefan Cucoș (centru, CS Tomitanii Constanța). Un al patrulea bârlădean, în speță Bogdan Doroftei (linia a III-a, CSA Steaua București), s-a numărat printre rezerve.

Ceilalți doi bârlădeni convocați sunt Cristi Marian Chirică (linia a III-a, CSM Știința Baia Mare) și Ștefan Iancu (linia a II-a, CSM București).

Cel de-al doilea meci dintre „stejarii” de la România A și britanicii de la England Counties este programat pentru 8 iunie, de la ora 19, tot pe Stadionul Național „Arcul de Triumf”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =