Participare numeroasă la taekwon-do

Sala de Sport a Liceului “Emil Racoviță” Vaslui a găzduit Cupa “1 Iunie” la taekwon-do, la care au participat membrii clubului “Liga de Est”. Peste 120 de preșcolari și elevi au concurat la cele trei probe: tull individual, tehnici speciale individual și luptă individual, masculin și feminin. La final, au fost premiați cu diplome și medalii.

Arbitrajul a fost efectuat în sistemul electronic omologat în competițiile naționale și internaționale, aflat în dotarea Federației Române de Taekwon-do ITF, și fost asigurat de antrenorii și sportivii deținători de centură neagră care sunt și arbitri naționali: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Cristian Popa, Andra Ghețeu, Gabriela Băbîi, Ana Maria Hăisan, Miruna Lupașcu, Dragoș Chiriac și Andrei Chiriac.

Competiția face parte dintr-un proiect de finanțare al Primăriei municipiului Vaslui și a fost organizată pentru selecția și evaluarea sportivilor din cadrul clubului în vederea participării la Cupa Națională de Vară, care se va desfășura la Petroșani, în perioada 15-17 iunie.

”Felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute! Mulțumim Primăriei Vaslui, Federației Române de Taekwon-do ITF, Liceului ”Emil Racoviță” și părinților pentru sprijinul acordat în organizare și pentru susținerea tinerilor practicanți de taekwon-do, arbitrilor și tuturor celor implicați în această manifestare sportivă!”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS ”Liga de Est” Vaslui.

Cel mai bun junior a fost declarat Eduard Zugravu, iar cea mai bună junioară a fost Amalia Codreanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 11 =