Semifinală cu CS Cleopatra Mamaia

Sâmbătă, 9 iunie, juniorii U17 din cadrul secției Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad vor disputa semifinala Diviziei Naționale de Juniori – ediția 2017-2018. Partida se va juca pe stadionul „Rulmentul”, începând cu ora 16. Bârlădenii antrenați de Florin Ibănescu, care la finele campionatului regulat au terminat pe locul I, cu 58 de puncte, îi vor avea adversari pe cei de la CS Cleopatra Mamaia, care s-au clasat pe locul IV, cu 37 de puncte.

Cealaltă semifinală se va juca pe stadionul „Ghencea” din capitală, pe teren urmând să intre CT Dinicu Golescu (locul II) și CSM București (locul III). Meciul va avea loc tot pe 9 iunie, însă de la ora 11.

Partidele din play-out (pentru locurile 5-7) se vor disputa pe 9 iunie, de la ora 13, între LPS Focșani (locul V) și CNAV (locul VI), respectiv pe 16 iunie, de la ora 11, între SCM Gloria Buzău (locul VII) și LPS Focșani. O primă partidă din play-out a fost programată pe 2 iunie, între CNAV și SCM Gloria Buzău, însă buzoienii nu s-au prezentat, așa că au pierdut cu 0-5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =