”Au fost patru ani frumoși”

Gabriel Bujor

HC Vaslui pierde unul dintre jucătorii emblematici pe care i-a avut de la revenirea în prima ligă. Liderul echipei, Gabriel Bujor, părăsește gruparea după patru sezoane și jumătate. Extrema dreaptă spune că a fost o perioadă frumoasă, înregistrând, între altele, o clasare în play-off și obținerea a două titluri consecutive de golgheter al Ligii Zimbrilor. Jucătorul de 27 de ani a ales să schimbe Vasluiul pentru noi experiențe la Călărași, alături de fratele geamăn, Mihai.

– Cum a fost sezonul pentru tine?

– Din punctul meu de vedere, a fost unul reușit, presărat cu momente bune și mai puțin bune. Mă bucur că am rămas în Liga Zimbrilor, deci las totul așa cum trebuie.

– Putea mai mult Vasluiul?

– Am fi putut măcar să evităm barajul deoarece am început foarte bine turul, mai ales prin victoria cu CSM București, care ne-a dat un moral bun, dar pe parcurs au fost multe schimbări și consider că asta ne-a afectat.

– Ce a fost bine, ce a fost rău?

– Eu mă bucur că ne-am atins obiectivul, mai ales că am avut multe accidentări pe parcursul întregului campionat.

– Cum a fost cu un antrenor străin?

– A fost o experiență plăcută, am învățat câteva lucruri de la Bozo Rudic, mă bucur că am avut plăcerea de a lucra cu el.

– Al doilea titlu de golgheter consecutiv. Cui datorezi această performanță?

– În primul rând, vreau să-i mulțumesc fratelui meu, Mihai, care m-a susținut și mi-a fost alături când mi-a fost greu, iubitei și familiei, care au avut și ei un rol foarte important, și nu în ultimul rând colegilor de echipă.

– Te desparți de Vaslui…

– Au fost patru ani frumoși, care m-au ajutat să mă ridic. Aici am obținut cele mai bune performanțe ale mele, aici am legat prietenii, aici am cunoscut oameni deosebiți și, nu în ultimul rând, am cunoscut un public minunat și iubitor.

– Ce mesaj le transmiți fanilor?

– Mi-aș dori să vină în continuare la sală, indiferent de rezultate. Vreau să le mulțumesc acestor oameni minunați că m-au primit și m-au tratat ca fiind unul de-al lor și sper să mai am ocazia de a reveni aici. Vă mulțumesc din suflet pentru acești patru ani frumoși și pentru susținerea acordată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 3 =