Hușana se pregătește pentru meciul cu Flacăra

Reprezentanții echipei din Huși se așteaptă la un meci greu și spun că susținerea suporterilor va fi vitală.

Duminică, 10 iunie, de la ora 11, pe Stadionul Municipal din Huși va avea loc prima semifinală a play-off-ului Ligii 4 Vaslui, în care AS Hușana va întâlni Flacăra Muntenii de Sus.

“După ce am învins, săptămâna trecută, în sferturi pe Atletic Club Bârlad, partida următoare se anunță dificilă, având în vedere că, în sezonul regulat, victoriile au fost împărțite. Meciul se va dovedi unul aprig, Flacăra, cu un lot matur și bine închegat, dorind să-și vândă scump pielea, mai ales că pe Municipal va fi susținută și de o mică galerie. Considerăm că nu va fi un meci ușor și, cu atât  mai mult, vom avea nevoie de sprijinul atât de valoros al suporterilor hușeni”, se arată într-un comunicat al echipei hușene.

Președintele Hușana Huși, Daniel Dobrea, a declarat că este optimist: “Cred în această echipă, cred mai cu seamă în forța grupului. Avem un moral ridicat după ce am dovedit tărie de caracter în ultima partidă contra lui Atletic Bârlad. Sperăm să jucăm finala! În fotbal, ca și în afaceri, numai prin muncă se obține performanță”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =