Iunie, în pas de dans

Pe 10 iunie, la Vaslui va avea loc un eveniment sportiv inedit: un spectacol de dans susținut de o echipă de profesioniști ale cărei performanțe au depășit de mult granițele țării noastre.

Inaugurat în anul 2008, Clubul de dans sportiv Dance Studio Iași, afiliat la Federația Română de Dans Sportiv (FRDS), cu antrenori specializați și acredidați de către FRDS, își propun, prin activitatea sa, să transmită pasiunea pentru dans cât mai multor tineri.

Din anul 2013, Clubul Sportiv a atras și la Vaslui iubitori ai lumii dansului, săptămânal echipa de antrenori ieșeni instruind tinere talente de la noi din oraș.

Pasiunea pentru magia dansului este împărțită între antrenorii de grad 3 Silviu Cojocariu, Lutic Alexandra, instructorii în devenire grad 3 Emilian Diac și Alexandra Iov, precum și instructorul coregraf Simona Petrilă.

Mulțumită lor, vasluienii instruiți în cadrul acestui club de dans sportiv au urcat, începând cu anul 2013, pe cele mai înalte podiumuri din România, întorcându-se acasă cu titluri de Campioni Naționali. Ultimul an a adus clubului recunoaștere la nivel internațional prin adjudecarea locului I în Germania, clasând această școală de dans printre cele mai puternice din țară.

Duminică, 10 iunie, începând cu ora 18, acești minunați dansatori vor urca pe scena Parcului Copou, programul artistic oferit publicului vasluian incluzând, pe lângă demonstrații de dans, și momente muzicale ale membrilor Cercului de Muzică Ușoară din cadrul Palatului Copiilor Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − two =