Calificată la turneul semifinal

Comstar Vaslui e cea mai bună din Moldova, după ce a câștigat finala din faza zonală la loviturile de departajare, scor 5-4 (1-1), cu FC Bacău.

Comstar Vaslui a obținut biletele pentru turneul semifinal al Campionatului Național U13 la fotbal. Formația pregătită de Costinel Botez și Cătălin Grigore se regăsește între primele opt din țară, după o finală câștigată la loviturile de departajare.

FC Bacău a avut o evoluție frumoasă, însă vasluienii, avantajați de propriul teren, au reușit să facă față atât căldurii insuportabile, cât și jocului excelent al adversarei. La finalul timpului regulamentar, cele două echipe au fost la egalitate, scor 1-1, fiind nevoie de lovituri de departajare. Oaspeții au fost timorați, ratând taman ultima lovitură.

Pentru a ajunge în finală, Comstar Vaslui a trecut de Oțelul Galați (scor 2-0) și de AS Magic Trofeo Maiestrelli Iași (scor 5-1). La performanța Comstar Vaslui au contribuit Rareș Hăulică, Cristian Turcu, Claudiu Mocanu, Tudor Râpă, Cosmin Ilieș, Ionuț Borș, Cosmin Croitoru, Spiro Spânu, Gabriel Craiu, Alexandru Vârlan, Rareș Baciu și Ștefan Brighiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =