Dansul și gimnastica leagă prietenii la Vaslui

Palatul Copiilor Vaslui

Ediția din acest an a Festivalului Internațional de dans și gimnastică “Prietenia” s-a desfășurat sub sigla Centenarului Marii Uniri și a adus pe scena Teatrului de Vară aproape 2.000 de copii și adolescenți din țară și din străinătate.

Timp de două zile, Teatrul de Vară din Vaslui a fost animat de tineri, copii și părinți, care au dorit să-i vadă la lucru pe participanții la Festivalul Internațional de dans și gimnastică “Prietenia”. Ediția din acest an s-a desfășurat sub sigla Centenarului Marii Uniri și a adus pe scenă aproape 2.000 de copii și adolescenți din toată țara, dar și din străinătate.

Moldova

“Este minunat că avem tineri care pot și vor să intre în viață cu forța și pasiunea pe care o au în timpul dansului. Am văzut formații bine pregătite, am văzut costume deosebite, reflectând preocupare din partea instituțiilor și a părinților, am văzut momente originale și pline de expresivitate. Ne bucurăm că tradiția acestui festival merge mai departe”, a spus Alice Vârlănuță, directorul festivalului.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul primăriei, edilul Vasluiului ocupându-se personal ca festivalul să se desfășoare așa cum se cuvine.

Pe scena Teatrului de Vară au concurat aproape 140 de formații din țară, Moldova, Ucraina și Bulgaria, iar indirect, din Rusia, Ungaria, Australia, Bulgaria, Cehia, Turcia și Africa de Sud.

Sighisoara

Ucraina

Bulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 2 =