”Vrem în play-off!”

Bogdan Pralea

Bogdan Pralea speră să uite cât mai repede sezonul recent încheiat, iar Vasluiul să revină din viitorul sezon în play-off, acolo unde îi este locul.

Bogdan Pralea consideră că HC Vaslui a avut cel mai dificil sezon de la revenirea în prima ligă: ”A fost un sezon foarte greu, atât pentru mine, cât și pentru echipă, având în vedere schimbările masive din vară. Au plecat jucători care au contribuit decisiv la performanța de anul trecut, iar odată cu înlocuirea lor multe au trebuit luate de la zero, lucru care ne-a costat în acest sezon. O altă problemă delicată pentru noi a fost cea a accidentărilor, care a dus la un efectiv redus de jucători la antrenamente și la meciurile oficiale”.

Portarul vasluienilor este bucuros, totuși, că echipa s-a salvat de la retrogradare: ”Pentru noi, lucrul pozitiv în acest sezon a fost că în final am reușit să atingem obiectivul, cel de a rămâne în Liga Zimbrilor”.

Experiența trăită cu Bozo Rudic a fost inedită, astfel că Pralea regetă că tehnicianul sârb nu a rămas la echipă: ”A fost o experiență bună pentru noi aducerea la echipă a lui Bozo Rudic, căruia, știind limba română, i-a fost ușor să comunice cu noi. Nu ne rămâne decât să-i mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru HC Vaslui și să-i urăm mult succes în tot ceea ce va face”.

Portarul speră să se rezolve cât mai repede toate problemele legate de trecerea de la HC la CSM Vaslui, pentru a putea fi aduși jucători cu experiență competițională: ”Împreună cu jucătorii aflați sub contract, vrem să ducem această echipă pe un loc de play-off. Le mulțumesc fanilor care au fost alături de noi și în momentele mai puțin faste și sper că în sezonul următor vor veni din nou la sală în număr mare pentru a ne susține. Doar împreună vom reuși!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + two =