“Crosul Centenarului”

250 de elevi de la mai multe unități de învățământ din Huși au participat la crosul organizat de Colegiul Național “Cuza Vodă” cu ocazia centenarului unității de învățământ.

Sute de elevi de la unitățile de învățământ din Huși, însoțiți de profesori, și-au dat întâlnire, sâmbătă dimineață, la Stadionul Municipal din oraș pentru a participa la “Crosul Centenarului”, organizat sub deviza “Minte sănătoasă, corp sănătos” de conducerea Colegiului Național “Cuza Vodă”. Evenimentul face parte din activitățile derulate cu ocazia împlinirii unui veac de existență a instituției.

Întrecerea a fost organizată pe clase: I-IV, V-VIII, IX-XII, fete și băieți. Au participat elevi de la Colegiul Național “Cuza Vodă”, coordonați de profesorii Costel Săcăleanu, Nicu Marin și Alina Popovici, Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir”, însoțiți de profesorul Adrian Coșug, Școala Gimnazială “Anastasie Panu”, coordonați de profesorii Carmen Săcăleanu, Nicoleta Tăbăcaru, Laurențiu Prodan și Marian Balan, precum și de la Școala Gimnazială “Ion Creangă”, însoțiți de profesorul Liviu Donici. În total, au participat aproximativ 250 de copii.

“Elevii au fost premiați cu medalii, tricouri și diplome”, ne-a declarat organizatorul evenimentului, profesorul Costel Săcăleanu, director adjunct al Colegiului Național “Cuza Vodă” Huși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 15 =