Experiență internațională pentru “Budokan”

Președintele CS “Budokan” Vaslui, Maricel Tăbăcaru, a participat la prima ediție a WSJO World Convention, organizată de World Sport Jiu-jitsu Organization, care a avut loc în Georgia.

În perioada 1-5 iunie, la Tbilisi, Georgia, s-a desfășurat prima ediție a WSJO World Convention, organizată de World Sport Jiu-jitsu Organization, la care au participat reprezentanți din Polonia, Germania, Italia, Lituania, România, Argentina, Australia și Georgia.

Cursurile au fost susținute de lectori internaționali, care au prezentat tehnici autentice ale unei școli vechi de jiu-jitsu japonez, Nihon Koryu: hanshi Tomasz Guja (Polonia), hanshi Avtandil Mikadze (Georgia), hanshi Andrew Dickinson (Australia), shiahan Ruben Alberto Braun (Argentina), Anna Dziedzic (Polonia).

Pe parcurs, fiecare țară a prezentat demonstrații și a predat tehnici de autoapărare specifice stilului practicat. Datorită sprijinului acordat de Consiliul Local și Primăria Vaslui, România a fost reprezentată de doi instructori din cadrul Clubului Sportiv “Budokan”.

“A fost un eveniment intensiv deoarece au fost 40 de ore de cursuri/antrenamente, pe parcursul cărora am reușit să asimilăm foarte multe informații. Am primit invitația de a participa la Campionatul Mondial de Sport Jiu-jitsu, care se va desfășura anul următor, tot în Georgia. Vreau să mulțumesc Consiliului Local și Primăriei Vaslui pentru sprijinul oferit”, a declarat președintele CS “Budokan” Vaslui, sensei Maricel Tăbăcaru, 5 DAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 9 =