Hușana amenință că iese din Liga 4!

Reprezentanții echipei din fotbal din Huși spun că vor lua această măsură dacă conducerea AJF Vaslui nu-l va sancționa drastic pe arbitrul meciului disputat duminică.

După cum v-am mai informat, Hușana Huși a pierdut, duminică, pe teren propriu, meciul cu FC Flacăra Muntenii de Sus din play-off-ul Ligii 4 Vaslui, scor 0-1. La final, hușenii au acuzat arbitrul central de lipsă de corectitudine.

“Prea multe despre partidă nu sunt de spus, și asta din pricina erorilor mari de arbitraj, care au culminat cu acceptarea actelor de huliganism venite din partea unui jucător advers, care a arătat semne obscene suporterilor hușeni. Vom solicita excluderea din arbitraj a acestui «cavaler al fluierului», iar în cazul neluării măsurilor regulamentare, ne gândim la retragerea echipei din competiția păstorită de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui. Considerăm că fair-play-ul se construiește și se demonstrează încă de la bază, din ligile inferioare, iar dacă sub patronajul domnului Bogdan Gheorghiță (șeful AJF Vaslui – n.r.) se pot întâmpla asemenea fapte, este mai mult decât regretabil”, se arată pe site-ul Hușana.

În ceea ce privește partida de duminică, reprezentanții Hușana spun că sunt dezamăgiți de rezultat, însă vor încerca să învețe din această înfrângere: “Știm cu toții că nu trebuie să căutăm vinovați, ci să găsim răspunsuri la ceea ce avem de făcut pentru dezvoltarea fotbalului la Huși. Am lăsat pentru final exprimarea de mulțumiri suporterilor noștri, care ne-au fost alături pe parcursul întregului campionat, uneori chiar și la meciurile din deplasare! De asemenea, aducem mulțumiri sponsorilor și partenerilor noștri, fără aportul cărora rezultatele noastre nu ar fi fost aceleași!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 11 =