Medalie de bronz pentru CSS Bârlad

Alex Goga

Atleții Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad care au participat, în weekend, la etapa finală a Campionatului Național de Copii 1, 2 și 3, de la București, au reușit să obțină rezultate bune, unul dintre ei urcând pe podium. Astfel, la proba de 1.500 de metri, Alexandru Goga, aflat în ultimul an al categoriei Copii 1, a câștigat medalia de bronz, îmbunătățindu-și recordul personal cu 12 secunde!

Printre cei mai buni s-a numărat și Nicolae Călin, Copii 3, care a ieșit pe locul șapte la triatlon (probe combinate: viteză 50 de metri, săritură în lungime cu elan și viteză 300 de metri). Având în vedere că este lipsit de experiență, fiind a doua competiție la care a luat parte, rezultatul este mulțumitor pentru antrenorul său, profesorul Vlad Sîrbu. Bine s-a descurcat și Francesca Miron (Copii 2), care a alergat în proba de 1.500 de metri și a ieșit pe locul 12.

„Cu acest campionat național de la București, sezonul competițional la categoriile Copii 1, 2 și 3 s-a încheiat. Sunt mulțumit de rezultate. Alexandru are numai un an și jumătate de când face atletism și chiar a progresat. În cursa de 1.500 de metri, a plecat de la cinci minute și, treptat, și-a îmbunătățit recordul personal, ajungând acum la 4’43”. De la anul va face parte din categoria Juniori 3 și sper că va continua să-și îmbunătățească timpii. Acum, important e să-i fac să iubească atletismul”, ne-a declarat prof. Sîrbu, antrenorul celor trei atleți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − twelve =