Handbalul trece pe CSM Vaslui!

Primarul Vasile Pavăl a anunțat într-o conferință de presă că echipa locală de handbal va activa din viitorul sezon al Ligii Naționale pe numele CSM Vaslui, club care a fost deja înscris la FRH.

Din noul sezon al Ligii Zimbrilor, handbalul vasluian va activa prin clubul primăriei, CSM Vaslui. Primarul Vasile Pavăl a afirmat că echipa a fost înscrisă în competiție și că a discutat deja cu un posibil antrenor, care să se ocupe de construcția echipei, având ca obiectiv calificarea în play-off.

”Vor fi schimbări majore și de personal, și de concepție, și de retribuire. Banul public care va fi investit la club trebuie gestionat cu mare grijă. Sunt un om responsabil. Vom face o chestiune corectă. Sportivii care vor activa la CSM vor trebui să respecte un program, vor trebui să aibă performanțe și să poarte cu mândrie culorile clubului”, a spus primarul Vasile Pavăl.

HC Vaslui activează de patru ani în Liga Zimbrilor, iar la ultima ediție a evitat retrogradarea, după ce a câștigat barajul de menținere cu Atletico Alexandria, scor 44-27.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + six =