Trofeul merge la Brăila

Clubul “Martial Budo” Brăila a câștigat trofeul ”Laur Polics & Adel Cost”, competiție ajunsă la cea de-a opta ediție.

Peste 100 de sportivi au concurat la cea de-a opta ediție a Cupei ”Laur Polics și Adel Cost”, organizată de CS ”Karate Kensei”, cu sprijinul Primăriei Vaslui.

Sala Polivalentă s-a bucurat de o asistență bună în tribună, cei prezenți asistând la un adevărat festin de arte marțiale, care s-a întins pe durata a peste opt ore. Au participat karateka de la nouă cluburi din Miercurea Ciuc, Bârlad, Tecuci, Galați, Vaslui, Brăila și Târgu Mureș.

Trofeul a fost câștigat de CS ”Martial Budo” Brăila. La mică distanță s-a aflat CS ”Karate Kensei” Vaslui, podiumul fiind întregit de CS ”Neko-Me” Tecuci.

”A fost o competiție reușită din toate punctele de vedere. Mă bucur pentru spectaculozitatea probelor și pentru prezența numeroasă în concurs. Mulțumesc domnului primar Vasile Pavăl, domnului viceprimar Dragoș Cazacu și Primăriei Vaslui pentru sprijin”, a spus Constantin Roznov, președintele CS „Karate Kensei”.

Alături de clubul vasluian s-au mai aflat Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui, directorul Răducu Tatu fiind prezent la festivitatea de deschidere, împreună cu primarul Vasile Pavăl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =