Un boț de aur!

Renata Droagomir și profesoara Doina Crețu

Vasluianca Renata Dragomir a avut parte de un an competițional excepțional, devenind dublă campioană națională și vicecampioană la atletism, copile 2. Este pregătită de profesoara Doina Crețu.

Crescută de bunici, la 11 ani, Renata Dragomir gândește ca un om mare. Muncește zi de zi pentru a-și împlini visul, acela de a fi o stea în atletismul mondial. Deocamdată, sportiva din Vaslui se bucură de performanțele la copii. 2018 se înscrie în rândul anilor de excepție. Cu două titluri naționale și unul de vicecampioană, Renata Dragomir arată că merge așa cum trebuie.

”Este supersonică, o caracterizează profesoara Doina Crețu, care o crește de aproape trei ani. La șase luni de când a început atletismul, Renata a obținut primele rezultate notabile. Nu este o sportivă obișnuită. An de an confirmă în competițiile interne”.

Ancuța Bobocel a fost impresionată de rezultatele Renatei Dragomir. Participanta la Jocurile Olimpice și Mondialele de atletism i-a promis vasluiencei că îi va trimite o pereche de adidași noi, după ce la ultima competiție a fost nevoită să alerge cu încălțări lipite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 12 =