Vicecampioană la copile 1

Vasluianca Maria Blănaru a devenit vicecampioană națională în proba de 1.500 m.

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a avut reprezentare la finala Campionatului Național de atletism la copii 1, 2 și 3. Cea mai bună performanță îi aparține Mariei Blănaru. Eleva profesoarelor Elena Bogos și Viorica Pintilie a ratat la o zecime medalia de aur, devenind vicecampioană națională la 1.500 m.

La aceeași probă a concurat și Andreea Murgu. La 800 m, LPS Vaslui a fost reprezentată de Ștefania Andrei și Alina Irimia.

La copile 2, Alina Moșuleț a fost aproape de podium, terminând pe locul 4 proba de 800 m, la care a concurat și Alexandra Ichim. Ana Maria Cihodaru a terminat pe locul 6, iar Andrei Grigoruț a fost al șaselea la 500 m.

La copile 3, Georgiana Huțu a trecut a cincea linia de sosire la 300 m, iar la 500 m a încheiat pe locul 7. Daria Grigoruță a fost pe locul 7 la 300 m, iar Teodora Galeri a fost pe 9 la 50 m. Printre participante s-a regăsit și Denisa Murgu.

”A fost un concurs greu, cu foarte mulți participanți. Felicit copiii pentru participare și pentru evoluții!”, a spus Elena Bogos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =