Contribuabilii, față în față cu finanțiștii

Nelu Sava, directorul AJFP Vaslui

Luni, 18 iunie, de la ora 11, este programată o nouă întâlnire a reprezentanților Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui cu contribuabilii (persoane fizice și juridice) pentru a oferi clarificări și îndrumări referitoare la aplicarea legislației în domeniul fiscal. Întrunirea se va desfășura în sala de ședințe din incinta instituției, etajul II.

Cu acest prilej, se vor discuta aspecte legate de noul mecanism fiscal privind privind impozitul pe venit, modul de completare pe suport hârtie sau în format electronic a Declarației Unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice, transmiterea Declarației Unice, înregistrarea în Spațiul Privat Virtual, calendarul obligațiilor fiscale pentru luna în curs șamd.

 “Contribuabilii interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile la adresa static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Call-Center-ului, apelând numărul de telefon 031/403.91.60. Pentru participarea la întâlnire, contribuabilii se pot programa prin intermediul formularului de contact de pe site-ul ANAF, care poate fi accesat la următorul link: www.anaf.ro/asistpublic/. Le recomandăm contribuabililor care doresc să adreseze întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare”, a declarat Nelu Sava, șeful AJFP Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − five =