Flacăra, noua campioană a Vasluiului!

Flacăra Muntenii de Sus a câștigat finala ligii a patra cu FC Gârceni, scor 2-1, grație golurilor marcate de Cosovăț și Gabriel Crăciun. Victoria a fost una cu emoții! Gârcenenii au dominat clar repriza a doua, în care au irosit numeroase șanse de gol.

Flacăra Muntenii de Sus este noua campioană județeană, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în finala cu FC Gârceni. Asistența a fost una record pentru un joc de liga a patra, peste o mie de vasluieni venind să vadă la treabă cele mai bune echipe din campionat. Meciul a fost unul plăcut, cu multe faze frumoase, dar și cu nemulțumiri de o parte și de cealaltă.

Așa s-a întâmplat la golul doi al gazdelor, penalty-ul din care s-a marcat fiind contestat vehement de oficialii Gârceniului. Ei au cerut și un penalty pe final de joc, când portarul muntenarilor a culcat la pământ un atacant al oaspeților, moment în care finanțatorul Mircia Scutelnicu le-a cerut jucătorilor săi să părăsească terenul.

De altfel, în partea a doua, FC Gârceni a fost stăpână la mijlocul terenului, însă atacanții nu au fost în ziua lor norocoasă. De cealaltă parte, au existat oportunități de a duce scorul la 3-1. Cea mai clară ocazie i-a aparținut lui Gabi Munteanu, care nu a reușit să împingă mingea în poartă din postură de singur cu portarul.

trebuie spus că muntenarii au avut în Gabriel Crăciun un adevărat lider, care a respins mai toate mingile aruncate de Gârceni către poartă. La mijloc s-a impus Ionuț Chiochiu, iar în atac, Boicu.

S-a terminat 2-1, pentru Muntenii de Sus marcând Cosovăț și Gabriel Crăciun (penalty), iar Joc a punctat pentru Gârceni.

”Felicitări băieților pentru o astfel de performanță uluitoare! La doar doi ani de la reînființare să fim campionii Ligii a 4 a Vaslui este o mare realizare! Mulțumim suporterilor și mai ales micii galerii!”, a spus primarul comunei Muntenii de Sus, Ionuț Vartolomei.

Pentru Flacăra urmează barajul de accedere în liga a treia, în care va întâlni campioana județului Suceava, Șomuz Fălticeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 14 =