Vicecampionii României

Handbaliștii juniori IV de la LPS Vaslui au obținut o performanță remarcabilă la Baia Mare, devenind vicecampioni naționali.

Handbalul vasluian are viitor. O demonstrează echipa de juniori IV a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, coordonată de profesorul Laurențiu Cozma, care a bifat o performanță notabilă la turneul final de la Baia Mare, fiind finalită și devenind, astfel, vicecampioană națională.

Vasluienii au pierdut finala mare în fața celei mai bine cotate echipe, CSM București, scor 20-27, însă au făcut o semifinală de vis cu Minaur Baia Mare, pe care au câștigat-o la nouă goluri diferență, scor 32-23.

Pentru a accede în careul de ași, handbaliștii lui Laurențiu Cozma au trecut cu mari emoții de CSO Mizil, scor 20-19. În faza grupelor, LPS Vaslui a fost neînvinsă, obținând patru victorii și o remiză.

Titlul de vicecampioană este o mare realizare pentru handbalul juvenil din Vaslui, iar eroii acestei performanțe sunt: Sebastian Băhnăreanu, Răzvan Rîpă, Radu Vasilescu, Rareș Boț, Paul Onofrei, Ștefan Sălceanu, Cosmin Grosu, Mihai Turcu, Eduard Lăieșu, Fabian Crețu, Ștefan Sava, Paul Spînu și Călin Andone. Ei sunt antrenați de profesorul Laurențiu Cozma.

Un răspuns pentru: Vicecampionii României

  1. Lăesu Eduard says:

    Se scrie Lăesu nu ”Laiesu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =