Pe podium la Campionatul Național de Juniori 2

Raul Vrabie

Atleții Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad care au participat, în weekend, la etapa finală a Campionatului Național de Juniori 2, de la București, au reușit să obțină rezultate bune, unul dintre ei urcând pe podium. Astfel, la proba de 2.000 de metri obstacole, Raul Alexandru Vrabie (Junior 2) a câștigat medalia de bronz, cu timpul de 6’28”, iar la cea de 3.000 de metri, s-a clasat pe locul nouă.

Printre cei mai buni sportivi din țară s-a numărat și Larisa-Paraschiva Talpiș (Junioară 3), care în cursa de 800 de metri a ieșit pe locul nouă, iar în cea de 1.500 de metri, pe locul 17.

Alexandra Andreea Vamă (Junioară 2) s-a clasat pe locul 16 în proba de 3.000 de metri, iar Sorana Țuțu (Junioară 2) pe locul opt în proba de 2.000 de metri obstacole. Nu în ultimul rând, Ștefania Paula Cristea-Buhuș (Junioară 2) a alergat în cursa de 400 de metri garduri și a ieșit a 14-a.

„Obiectivul nostru era să câștigăm două medalii, prin Raul și prin Alexandra, dar Alexandra a prins o perioadă foarte proastă, a fost și răcită, așa că nu a alergat bine. Nu a fost să fie. În schimb, am fost foarte plăcut surprins de Larisa Talpiș, care se pregătește de numai o lună și jumătate, iar acum a fost primul ei concurs oficial. Ea este din Bogdănești și face naveta până la Bârlad ca să se antreneze. Are talent și, dacă va continua pe acest drum, îi prevăd un viitor strălucit”, ne-a spus profesorul Lucian Bolgar, antrenorul atleților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =