“Scorpions” Vaslui, pe podium la Cupa României Budokai

Cupa României Budokai, ale cărei întreceri s-au desfășurat sâmbătă, 16 iunie, la Galați, a avut la start și luptători de la “Scorpions” Vaslui, pregătiți de Remus Ciobanu, antrenor MMA și Newaza, și Adrian Asoltanei, antrenor K1. Cei șapte vasluieni au obținut, cu toții, medalii.

Astfel, Cosmin Corogianu a luat aur la categoria 65 kg, probele K1, MMA și Newaza, iar Cosmin Macovei la Newaza 65 kg.

Andrei Luca s-a clasat pe locul 2 la Newaza 70 kg, Cristian Ionuț Ciobanu a fost al doilea la MMA 70 kg, Robert Cărbune a obținut medalia de argint la K1 55 kg, Mihai Sava a urcat pe 2 la K1 60 kg, iar Alin Nechita a fost tot al doilea la 65 kg.

”Avem la club sportivi bătăioși, cu inimă de luptători și sunt mândru de ei. Trebuie evidențiat Cosmin Corogianu, care a obținut aurul la trei probe diferite. E un caz unic, el fiind felicitat și de organizator. Are 17 ani și s-a bătut cu sportivi de 20 de ani. E un lucru extraordinar. Mulțumesc Primăriei Vaslui, care ne sprijină pentru a fi prezenți în competiții. Avem un proiect cu finanțare nerambursabilă, «Luptă în ring, nu în stradă», în care au fost cuprinse o parte a cheltuielilor pentru prezența la această competiție”, a spus antrenorul Remus Ciobanu.

Pe 8 septembrie, “Scorpions” Vaslui va organiza o nouă ediție a Cupei ”Podul Înalt”, la care sunt așteptați peste 400 de luptători din România, Ucraina și R. Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =